×

ЗА БЪРЗ КРЕДИТ Microcredit Online

Бързият кредит CrediNet или Microcredit Online е продукт на Микро Кредит АД, който се отпуска изцяло онлайн. „Микро Кредит” АД е вписана в Регистъра на финансовите институции на БНБ по чл. 3а от ЗКИ под № BGR00279 съгласно Заповед БНБ-76513/14.08.2015г. Компанията има дългогодишен опит в потребителското кредитиране и притежава удостоверение от БНБ за упражняване на дейността си, както и удостоверение за администратор на лични данни.

Бързият онлайн заем Microcredit Online предоставя кредити за суми от 200 до 5 000 лева със срок на изплащане от 3 до 18 месеца. Кандидатстването се извършва изцяло онлайн, без посещение на офис или среща с кредитен консултант.

Всеки нов клиент на Microcredit online може да вземе кредит до заплата с преференциални условия.

Усвояването и погасяването на кредита може да стане по банков път, в офис на Микро Кредит или през мрежата на Изипей.

Microcredit Online предлага на своите клиенти бързо одобрение, като в същото време екипът на компанията се стреми да се увери, че всеки кредит ще бъде изплащан коректно и точно.

Сайтът Microcredit Online предлага ясна и коректна информация за предлаганите кредити и условията по тях. Всеки потребител на онлайн заема може да открие цялата необходима информация за кандидатстването, усвояването и погасяването на желания от него кредит. При нужда от допълнителна информация или помощ всеки клиент може да се обърне към контактния център на Microcredit на телефон 0700 14 200, да пише на чата на сайта или на имейл: [email protected]

 

Вземи кредит